Fødevare forbundet NNF A-kasse

Fødevareforbundet NNF blev stiftet i 1980. NNF står for Nærings- og Nydelsesmiddelarbejder. Fødevareforbundet NNF organiserer medlemmer inden for følgende brancher: bager, slagter, mejeri, sukker- og chokoladeindustrien samt tobaksindustrien. A-kassen udbetaler dagpenge til ledige medlemmer, formidler jobs og hjælper med jobsøgning.

 
 Pris: 501 kr. månedligt
Åben for: Medlemmer inden for bager, slagter, mejeri, sukker- og chokoladeindustrien samt tobaksindustrien.
Mulighed for fagforening: Ja
Mulighed for lønsikring: Ja, hvis du samtidig er medlem af fagforening
Gratis for studerende: Nej, men lærlinge og elever får nedsat pris
Antal medlemmer: 20.000 inkl. medlemmer af fagforeningen

Hvorfor skal jeg vælge Fødevareforbundet NNFs A-kasse?

Fødevareforbundet er specialister i dit fag, hvilket er en stor fordel for dig, hvis du er uheldig at miste dit arbejde. A-kassen kan hjælpe dig videre i din jobsøgning og give dig sparring på din situation, muligheder og evt. efteruddannelse.

Hvilke services tilbyder Fødevareforbundet NNFs A-kasse?

  • Hjælp til jobsøgning og udarbejdelse af CV
  • Gode råd og information ved orlov og sygdom
  • Kurser og uddannelse
  • Adgang til NNF Job, som er Danmarks største jobportal. Her finder du ikke alene de job, der ligger på Jobnet. men også alle ledige job i stat, regioner og kommuner og i en masse private virksomheder.

Kan jeg som selvstændig optages i Fødevareforbundet NNFs A-kasse?

Ja.

Medlemsfordele hos Fødevareforbundet NNFs A-kasse

  • Fødevareforbundet NNFs A-kasse har sin egen jobformidling, hvor de samarbejder med virksomheder om hurtigt at finde kvalificeret arbejdskraft. Det er en stor fordel, hvis du en dag står uden job. 
  • Tillidsfolkene og Fødevareforbundet NNF’s lokale afdelinger er til for at hjælpe dig, hvis du bliver opsagt og i tilfælde af uenighed med din arbejdsgiver.
  • Råd og vejledning om for eksempel efteruddannelse
  • Hvis du også er medlem af fagforeningen, får du en række fordele, fx billige forsikringer, faglige arrangementer, juridisk bistand, LO Pluskort og LO Plus Guldkort, leje af feriehuse og tilskud til dit barns efterskoleophold.

Hvor finder jeg min lokale afdeling?

Fødevareforbundet NNFs A-kasse har hovedkontor i Københavns Sydhavn og lokale afdelinger og satellitkontorer i Ringsted, Rønne, København V, Odense, Fredericia, Svendborg, Esbjerg, Horsens, Århus, Holstebro, Aalborg, Hjørring.

Scroll to Top
Scroll til toppen