HK A-kasse

Fagforeningen HK er opdelt i fire sektorer – HK Handel, HK Privat, HK Kommunal og HK Stat. Den dækker mange brancher, fx administration, salg og indkøb, HR, markedsføring, kundeservice og økonomi. A-kassen varetager udbetaling af dagpenge og efterløn til medlemmerne, men påtager sig også mange andre opgaver, som kan hjælpe ledige medlemmer hurtigt tilbage i job.

 
 

 

 

 

 

 

Pris: 495 kr. månedligt
Åben for: Medlemmer inden for kontor og handel
Mulighed for fagforening: Ja
Mulighed for lønsikring: Ja, hvis du samtidig er medlem af fagforening
Gratis for studerende: Ja, hvis du er under 30 år
Antal medlemmer: 280.000 inkl. medlemmer af fagforeningen

 

Hvorfor skal jeg vælge HK A-kasse?

A-kassen tilbyder kvalificeret rådgivning om jobsøgning og kompetenceudvikling for dig, der er ansat inden for HK’s overenskomst. Rådgiverne har stor viden om dit fag og arbejdsfelt samt hvilke muligheder, du har, hvis du er uheldig at miste dit arbejde. Statistikken viser, at hvert 3. medlem af HK’s a-kasse er i job igen inden for 3 måneder. HK’s a-kasse er der også for dig, når du er i job – og styrker din position på arbejdsmarkedet.

Hvilke services tilbyder HK A-kasse?

  • Adgang til landets bedste jobdatabaser
  • Rådgivning om jobsøgning, karriere og onlineværktøjer
  • Onlinekurser
  • HK Kvikstart er en hjælp til dig, der er blevet opsagt. HK tjekker dit opsigelsesvarsel og at alt er gået korrekt til. Du får også hjælp til feriepenge og tilgodehavende løn samt ikke mindst kurser i cv, jobsøgning og jobsamtaler.

Kan jeg som selvstændig optages i HK A-kasse?

Ja.

Medlemsfordele hos HK A-kasse

  • Webinarer med fokus på jobsøgning, cv, ansættelseskontrakt, LinkedIn med mere
  • Økonomisk sikkerhedsnet og en stærk faglig samarbejdspartner
  • Som medlem af fagforeningen HK har du flere medlemsfordele, bl.a. lønforsikring, gratis kurser og karriereudvikling, billige forsikringer, juridisk hjælp, personlig rådgivning vedr. din ansættelse, vejledning om lønforhandling, rabat på ferier og forlystelser og bonus igennem forbrugsforeningen.

Hvor finder jeg min lokale afdeling?

HK har hovedkontor i København og syv geografiske områder, der har kontorer inden for de fire sektorer, som HK servicerer. 

Scroll to Top
Scroll til toppen