Min A-kasse

Min A-kasse er en tværfaglig a-kasse for både studerende, lønmodtagere og selvstændige. Min A-kasse blev stiftet i 1914 og er dermed en af landets ældste a-kasser. Den samarbejder med 14 forskellige faglige organisationer og har i senere år fusioneret med både Business Danmark, Serviceforbundet og PROSA.

Pris: 490 kr. månedligt
Åben for: Alle
Mulighed for fagforening: Nej
Mulighed for lønsikring: Ja
Gratis for studerende: Ja, hvis du er under 30 år
Antal medlemmer: 82.784 medlemmer

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?

Min A-kasse ser sig selv som en visionær a-kasse, der gerne blander sig i ledighedsdebatten, men som først og fremmest har fokus på det enkelte medlem og på, hvordan du som medlem hjælpes i job. Min A-kasse har faglig identitet og medarbejdere med dyb indsigt i hvert enkelt fagfelt inden for de 14 forbund under LO og FTF. Min A-kasse er blandt de billigste i kontingent og har en høj medlemstilfredshed.

Hvilke services tilbyder Min A-kasse?

  • Guides – såkaldte kompasser – til at navigere i dagpengesystemet for ledige og nyuddannede, til jobsøgning og til efterlønsordningen.
  • Professionel rådgivning til at komme videre i din karriere. Få hjælp til dit CV eller til at målrette din jobsøgning.
  • Workshops og jobcafeer med fokus på fremtidens arbejdsmarked, fysiske og virtuelle netværk og trivsel og arbejdsglæde, fx emner om personlig branding og video CV’er, stresshåndtering, mindfulness, motivation og jobresearch.

Kan jeg som selvstændig optages i Min A-kasse?

Ja. Min A-kasse er for alle – også selvstændige erhvervsdrivende. Min A-kasse har flere eksperter på området, der gerne vil hjælpe dig med dine overvejelser, hvad end du har selvstændig virksomhed eller ønske at starte selvstændig virksomhed som enten fuld- eller bibeskæftigelse.

Medlemsfordele hos Min A-kasse

  • Min A-kasse er blandt markedets billigste a-kasser.
  • Min A-kasse ligger i top på medlemstilfredshed ifølge flere tilfredshedsundersøgelser
  • Min A-kasse er en tværfaglig a-kasse, så selvom du skifter job eller branche, behøver du ikke at tænke på at skifte a-kasse.
  • Lønsikring på op til 80% af din nuværende løn

Hvor finder jeg min lokale afdeling?

Min A-kasse har hovedsæde i Valby og kontorer i Århus, Næstved, Fredericia, Odense, Aalborg, Rødovre og København.

Scroll to Top
Scroll til toppen