Ase A-kasse

Ase er en uafhængig arbejdsløshedskasse, som du kan blive medlem af uanset din uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund. A-kassen varetager udbetaling af dagpenge og efterløn til medlemmerne, men påtager sig også mange andre opgaver, som kan hjælpe ledige medlemmer hurtigt tilbage i job.

Pris: 514 kr. månedligt
Åben for: Alle
Mulighed for fagforening: Ja
Mulighed for lønsikring: Ja
Gratis for studerende: Ja, hvis du er under 30 år
Antal medlemmer: 137.033 medlemmer

Hvorfor skal jeg vælge Ase?

Ase har en vision om at gøre deres medlemmer til ambassadører. Derfor arbejder de fokuseret på at udtænke nye produkter og effektive arbejdsprocesser, samt at medlemmerne skal have en god oplevelse hver gang, de er i kontakt med dem.

Hvilke services tilbyder Ase?

  • Individuel rådgivning og professionel sparring på højt fagligt niveau ved job- og karrierekonsulenter, der har et bredt kendskab til arbejdsmarkedet.
  • Jobsøgningskurser om den gode ansøgning og CV, uopfordret ansøgning, jobsøgningsstrategi og tips til jobsamtale.
  • Hjælp og sparring i forbindelse med en arbejdsskade.
  • Rådgivning og syge- og feriedagpenge.
  • Sparring på din LinkedIn profil med henblik på at synliggøre dig i forhold til netværk, potentielle arbejdsgivere og rekrutteringsbureauer.
  • Juridisk rådgivning om ansættelse: Få tjekket din ansættelseskontrakt uanset om det er dit første job eller blot et jobskifte.

Kan jeg som selvstændig optages i Ase?

Ja. Som medlem af Ase Selvstændig kan du endvidere få kvalificereret hjælp og sparring til det at drive selvstændig virksomhed. Fx rådgivning om rekruttering og ansættelse af medarbejdere samt hjælp til økonomistyring og administrative opgaver som fakturering og rykkerskrivelser.

Medlemsfordele hos Ase

  • Mulighed for at tilkøbe lønsikring, der sikrer dig helt op til 80 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.
  • Ase Outplacement er dit personlige karriereforløb med en jobudviklingskonsulent, hvis du bliver opsagt, eller har et ønske om at skifte job, starte uddannelse eller blive selvstændig. Ase Outplacement er for medlemmer med tilkøbt lønsikring.
  • Forsikringer og pensionsordning til favorable priser.

Hvor finder jeg min lokale afdeling?

Ase har afdelinger på Bornholm, Hillerød, Kolding, Næstved, Thisted, Åbenrå, Århus, Esbjerg, Hjørring, København, Odense, Herning, Holdbæk, Nykøbing F, Slagelse og Aalborg.

Scroll to Top
Scroll til toppen