Business Danmark A-kasse

Business Danmarks A-kasse er for dig, der arbejder med salg og marketing. Business Danmark er for både lønmodtagere, ledere og selvstændige erhvervsdrivende i salgs- og marketingsbranchen. Business Danmark fusionerede i 2014 med a-kassen Min A-kasse for at sikre stordriftsfordele.

Pris: 514 kr. månedligt
Åben for: Lønmodtagere, ledere og selvstændige erhvervsdrivende i salgs- og marketingsbranchen
Mulighed for fagforening: Ja
Mulighed for lønsikring: Ja Gratis for studerende: Ja, hvis du er under 30 år
Antal medlemmer: 28.550 medlemmer

Hvorfor skal jeg vælge Business Danmark?

Business Danmarks A-kasse eksperter i salg og marketing og hjælper dig tilbage på arbejdsmarkedet, hvis du skulle være uheldig at miste dit arbejde. Hvad end du er leder, medarbejder eller selvstændig, så tilrettelægger Business Danmark et forløb sammen med dig, der passer til dig og din situation. Fokus er på den personlige rådgivning med tid til dialog. Det er med til at gøre Business Danmark til en a-kasse med høj brugertilfredshed og lavere ledighed sammenlignet med landsgennemsnittet

Hvilke services tilbyder Business Danmark?

  • Rådgivning: Hvis du bliver ledig, tilbydes du professionel og målrettet rådgivning, løbende sparring omkring din jobsøgning og jobfremmende aktiviteter, så du er ledig i kortest mulig tid.

  • Jobcafeer: Business Danmark afholder løbende jobcafeer med fokus på motivation, CV og ansøgning, jobsamtale, LinkedIN, mindfulness og meget mere. Jobcafeen inviterer løbende eksterne eksperter til at komme og informere omkring jobmarked, rekrutteringsprocesser, tidens trend, sociale medier med mere.

  • Workshops: Hvert år afholdes faglige og sociale arrangementer med karriererådgivning, oplæg og webinarer.

Kan jeg som selvstændig optages i Business Danmark?

Ja. Det kræver udelukkende, at din virksomhed er inden for salgs- og marketingsbranchen. Har du et lønmodtagerjob, eller er du ledig, og ønsker du at starte selvstændig virksomhed, kan Business Danmark guide dig. Som lønmodtager er det sjældent en hindring at starte op ved siden af dit fuldtidsjob, men som ledig er reglerne kringlede, og du må ikke som udgangspunkt starte selvstændig virksomhed, så længe du modtager dagpenge.

Medlemsfordele hos Business Danmark

  • Lønsikring, hvor du sikrer dig op til 90% af din bruttoløn, hvis du bliver ufrivillig ledig eller syg i en længere periode.
  • Adgang til online karrierecenter, hvor du kan få adgang til en række værktøjer, videoer og lydbøger, foredrag og events, sparring og uddannelse med mere. Visse af fordelene i karrierecentret skal du være medlem af fagforeningen for at få adgang til.
  • Som medlem af Business Danmark får du en a-kasse, der har speciale i dét at være forretningsdrivende, og som har det nødvendige branchekendskab til at kunne hjælpe og vejlede dig.
  • Kurser og arrangementer inden for din branche og karriere.
  • Netværk med ligesindede.

Hvor finder jeg min lokale afdeling?

Business Danmark har kontor i Rødovre.

Scroll to Top
Scroll til toppen